Honlap üzemeltetési díja 1500Ft+Áfa/hó

Honlap üzemeltetése a szerverünkön. Ez a legkényelmesebb megoldás. Semmi gondod nincs vele, mindent intézünk, automatikusan ingyenesen frissítünk. Az új fejlesztéseket automatikusan megkapod.

 

SSL tanúsítvány HTTPS oldalakhoz 10 000Ft+Áfa/év

2016 eleje óta szinte csak ilyen honlapokat készítünk. Úgy tűnik, hogy előbb-utóbb kötelező lesz minden honlap számára. Nagyon ajánlott mert előnyt jelent a keresőkben megjelenésnél. A tanúsítványokról itt olvashatsz

 

Egyszerű webáruház 4 000Ft+Áfa/hó

Webáruház készletnyilvántartó nélkül, sok beállítási lehetőséggel.

 

 

Webáruház 12 000Ft+Áfa/hó-tól

Teljes értékű webáruház magyarországi kártyás fizetési lehetőséggel, készlet nyilvántartóval, statisztikákkal, seo csomaggal.

 

Domain adminisztráció 3 000Ft+Áfa/domain

Egyszeri domain ügyintézés. Amennyiben nem szeretnél a domain regisztrációval, átirányítással foglalkozni, elintézzük helyetted. A lefoglalt domain a te tulajdonodba kerül, azzal mi nem rendelkezünk, csak az ügyintézést végezzük. A díj nem tartalmazza a domain regisztráció és fenntartás költségeit, azt közvetlenül a regisztrátor cégnek fizeted.

 

Telepítés külső szerverre 79 900Ft+Áfa-tól

Az elkészült honlap telepítése az általad választott tárhelyre. A díj tartalmazza a Webtoday keretrendszer futtatási jogát egy honlapon. A Webtoday keretrendszer továbbértékesítésére nem jogosít. Üzemeltetés megrendelése esetén nem szükséges de ha szeretnél egy biztonsági másolatot magadnak akkor érdekes lehet.

 

Webtoday fejlesztői verzió

Fejlesztői csomag. Olyan fejlesztő cégek részére akik szeretnének gyors, rugalmas egyedi keretrendszerben dolgozni de nincs idejük kifejleszteni. Ezzel egy programozó 6-12 hónapos munkáját tudják megspórolni, kevesebb mint egyhavi fizetéséért. Tartalmazza a Webtoday keretrendszer továbbértékesítési jogát, dokumentációt, valamint egy 5 napos képzést a megrendelő telephelyén. A képzés után garantáltan azonnal dolgozni tudtok vele.

A fejlesztői verziót egyedi ajánlat alapján értékesítjük.