Honlap üzemeltetési díja 1500Ft+Áfa/hó

Honlap üzemeltetése a szerverünkön. Ez a legkényelmesebb megoldás. Semmi gondod nincs vele, mindent intézünk, automatikusan ingyenesen frissítünk. Az új fejlesztéseket automatikusan megkapod.

 

SSL tanúsítvány HTTPS oldalakhoz 10 000Ft+Áfa/év

2016 eleje óta szinte csak ilyen honlapokat készítünk. Úgy tűnik, hogy előbb-utóbb kötelező lesz minden honlap számára. Nagyon ajánlott mert előnyt jelent a keresőkben megjelenésnél. A tanúsítványokról itt olvashatsz

 

Egyszerű webáruház 4 000Ft+Áfa/hó

Webáruház készletnyilvántartó nélkül, sok beállítási lehetőséggel.

 

Webáruház 12 000Ft+Áfa/hó-tól

Teljes értékű webáruház magyarországi kártyás fizetési lehetőséggel, készlet nyilvántartóval, statisztikákkal, seo csomaggal.

 

Domain adminisztráció 3 000Ft+Áfa/domain

Egyszeri domain ügyintézés. Amennyiben nem szeretnél a domain regisztrációval, átirányítással foglalkozni, elintézzük helyetted. A lefoglalt domain a te tulajdonodba kerül, azzal mi nem rendelkezünk, csak az ügyintézést végezzük. A díj nem tartalmazza a domain regisztráció és fenntartás költségeit, azt közvetlenül a regisztrátor cégnek fizeted.

 

Telepítés külső szerverre

Az elkészült honlap telepítése az általad választott tárhelyre. A díj tartalmazza a Webtoday keretrendszer futtatási jogát egy honlapon. A Webtoday keretrendszer továbbértékesítésére nem jogosít. Üzemeltetés megrendelése esetén nem szükséges de ha szeretnél egy biztonsági másolatot magadnak akkor érdekes lehet.

A külső telepítést egyedi ajánlat alapján végezzük.

 

Webtoday fejlesztői verzió

Fejlesztői csomag. Olyan fejlesztő cégek részére akik szeretnének gyors, rugalmas egyedi keretrendszerben dolgozni de nincs idejük kifejleszteni. Ezzel egy programozó 6-12 hónapos munkáját tudják megspórolni, kevesebb mint egyhavi fizetéséért. Tartalmazza a Webtoday keretrendszer továbbértékesítési jogát, dokumentációt, valamint egy 5 napos képzést a megrendelő telephelyén. A képzés után garantáltan azonnal dolgozni tudtok vele.

A fejlesztői verziót egyedi ajánlat alapján értékesítjük.