... akkor jön az egyedi fejlesztés.

Nagyon fontos, hogy a kiindulás mindig az üzleti logika, az egyedi igények. Ez lehet illesztés egy meglévő rendszerhez, tipikusan ilyen egy működő számlázó-készletnyilvántartó, vagy bármilyen ügyviteli rendszer. Áttöltés gyűjtő oldalakra, vagy teljesen egyedi ötletek megvalósítása.

Az alábbiakban képekkel szemléltetünk néhány megvalósult fejlesztés. Ezek inkább ötletek, látható, hogy mivel foglalkoztunk már. A megvalósult fejlesztések nagy része jogvédett tartalom, a működés megrendelő tulajdona. Ha pont ilyen kellene, akkor sajnos nem tudjuk másolni, de leírás alapján szívesen fejlesztünk egy sokkal testhez állóbbat!

 

Mozgásvilág

A mozgásvilág egy online hírportál amelyik szabadidős sportokra koncentrál. Kerékpár, túrázás, hegymászás, futás, de előfordulnak más szabadidős sportok is.

Egyedi fejlesztés, mozgasvilag.hu

 

 

Közösségi bérkerékpár rendszerek

A bérkerékpár rendszer honlapok természetesen látogathatóak mindenki számára. A képernyőkép itt viszont az üzemeltetőknek készült "Operátor" programról készült. Ennek egyik nézete, hogy az üzemeltetők térképen tudják követni a kerékpárok mozgását. (Akár a legutolsó útvonalak is kirajzolhatóak.)

Ez a rendszer szlovák és angol nyelvű, a magyar nem  szükséges.

Egyedi rendszerek, pozsonyi bérkerékpár rendszer, slovnaftbajk.sk

Éttermi rendszer

Egy budapesti étterem részére készült asztali rendelésfelvevő-konyhai rendszer. A képen a konyhai nézet látható. Éppen ezek az ételek készülnek.

Egyedi fejlesztésű éttermi rendszer

Ingatlan kezelő

A Lakáspont Ingatlaniroda részére készült nyilvántartó program. Az iroda befektetési célú ingatlanok kezelésével is foglalkozik. Ezen ingatlanok nyilvántartására, kezelésére készült program.

Ingatlan kezelő program

 

Sportverseny online nevezés

Az Esztergomi Futóművek részére készült online nevező felület. A sportolók egyesével, vagy csoportosan nevezhetnek egyszerre egy, vagy több versenyre is.

Sportverseny online nevezés

Kölcsönző rendszer

A kölcsönző rendszert egy sok éve sikeresen működő síkölcsönzővel közösen fejlesztettük ki. Teszteltük, működik éles üzemben, sikeres, már bizonyított.

Kiválóan alkalmas sí, snowboard, téli sporteszközök, kerékpár, szerszámgépek, kerti gépek kölcsönzésére, de autókölcsönzésre is.

Kölcsönző rendszer, síkölcsönzők, szerszámgép kölcsönzők részére