A szolgáltató cég intéz minden tevékenységet az ingatlannak kapcsolatban. A tulajdonos élhet másik országban, vagy városban, semmi dolga nem lesz az ingatlanjával. Soha nem kell odamennie lakbért beszedni, mérőórákat diktálni, javíttatni. Ezt mind az ingatlan kezelő cég végzi helyette.

Az alapfeladat a bevételek, és költségek könyvelése.

 

Bevétel-költség

Ingatlan kezelő bevétel-költség

Ebben a táblázatban tartjuk nyilván a költségeket, és a beérkező bevételeket. Ezek alapján készül el az elszámolás a bérlőkkel, tulajdonosokkal. Minden lista exportálható Excel táblába, további feldolgozásra.

 

Átvételi elismervények

A bevétel-költség táblázatból bármelyik tétel átemelhető az átvételi elismervényre egy kattintással, és az átvételi elismervény azonnal nyomtatható, vagy tovább küldhető.

Az átvételi elismervény használható számlát helyettesítő okiratként is, így a tulajdonos/bérbeadónak nem szükséges számlát kiállítani.

Ingatlan kezelő, átvételi elismervény

 

Rendszeres bevételek, költségek

A rendszeres bevételek-költségek táblázatba fel lehet venni olyan tételeket, amelyek havonta, vagy más periódus szerint ismétlődnek. Ezeket egy kattintással hozzá lehet adni a bevétel-költség táblázathoz. Tehát minden hónapban amikor jön a bérlő fizetni, kellene egy lakbér bevétel, villanyszámla bevétel, gázdíj bevétel, kifizetés a tulajdonosnak, villanyszámla költség, gázszámla költség. Ezeket a tételeket egy gombnyomással hozzá lehet adni a bevétel-költséghez.

Ingatlan kezelés, rendszeres bevételek, költségek

 

Mérőórák, közművek

Az ingatlanokhoz tetszőleges számú, és típusú mérőóra rendelhető. A mérőórákhoz rendelhető alapdíj, egységár, 2022-től már piaci ár, kedvezményes mennyiség is. A bediktált óraállás alapján kiszámítja a fogyasztást, és automatikusan hozzáadja a bevétel-költséghez.

 

Ingatlan kezelés, mérőórák

Leltár

Ingatlan átadásakor, illetve kiköltözéskor szükséges egy leltár lista. A leltár bármikor kinyomtatható, ellenőrizhető.

Ingatlan kezelés leltár

 

Biztosítások kezelése

Az ingatlanhoz tartozó biztosítások, kötvényszámok, kapcsolattartók kezelése. A biztosítások kilistázhatók ingatlanonként is.

 

Egyéb szolgáltatások

A fentiken kívül még számos egyéb szolgáltatás elérhető, illetve sok statisztika listázható.

Olyan tulajdonosoknál, akinek több ingatlanja van, lehet tulajdonos egyenleget lekérdezni.

Kauciók egyenlegének lekérdezése.

Ingatlanokhoz kapcsolattartók felvitele

Bevétel-költségek listázása szűrővel. Pl összes ingatlan bérleti díj lekérdezése

Bevétel-költségek szűrése közművek szerint.