A program kiválóan alkalmas több munkatárssal rendelkező ingatlanirodák közös munkavégzésére. Leegyszerűsíti az egymás közötti kommunikációt. Tartalmaz számos ellenőrző-emlékeztető szolgáltatást. Az irodavezető számára megkönnyíti az irányítást.

 

Ingatlanok listázása, szűrése, keresése

A fő nézet, ahol az iroda ingatlanjait lehet listázni. Az egyes sorok különböző színnel vannak megjelölve, az ingatlan állapotától, és frissességétől függően.

Ingatlan nyilvántartó, ingatlanok listázása

 

Ingatlanok szerkesztése

A szerkesztő nézetben lehet az ingatlanok adatait felvinni, módosítani. Az ingatlanok jól leírhatóak, rengeteg információt lehet eltárolni. A belső megjegyzés a kollégáknak szól.

Ingatlan nyilvántartó, ingatlanok szerkesztése

 

Kirakat kép nyomtatás

Az ingatlanhoz felvitt adatokból a program készít egy kirakatkép javaslatot, ami tetszőlegesen módosítható. A kirakatképhez bármelyik, az ingatlanhoz feltöltött kép hozzárendelhető.

Ingatlan nyilvántartó, kirakatkép

 

Hirdetések kezelése

Az ingatlanhoz rendelt hirdetések kezelése. Gyakori probléma, hogy egy-egy ingatlant sok helyen meghirdetnek, majd amikor már nem aktuális, akkor elfelejtik levenni a hirdetést. Ha a hirdetésekről nem vezetnek nyilvántartást, akkor azt lehetetlen minden helyről letörölni. Abban is segít a nyilvántartás, hogy ne hirdessék meg többször ugyanazt az ingatlant azonos hirdetési portálokon.

Ingatlannyilvántartó, hirdetések kezelése

CRM

CRM szempontjából az ingatlan szakma elég speciális. Vannak jó CRM rendszerek, de azt figyelhetjük meg, hogy általában az értékesítésről szólnak. Egy ingatlan tanácsadó azonban beszerző is egyszerre, ugyanis folyamatosan keresnie kell kiadható, eladható ingatlanokat.

Az ügyfélkezelő modul segít nyilvántartani az érdeklődőket, valamint az ingatlan tulajdonosokat is.

Ingatlan nyilvántartó, ingatlan CRM

Emlékeztetők

Az emlékeztetők automatikus emailek. Ezek egy része az irodavezetőnek szól, egy részük az ingatlan tanácsadónak. Leginkább arra emlékeztet, hogy melyik ingatlanokkal nem foglalkoztak már egy jó ideje, illetve a bérleti ciklusok lejártáról.

 

Automatikus áttöltések

Az ingatlan adatbázis automatikusan áttöltődik a főbb hirdetési portálokra.