2014-ben úgy döntött az intézetünk, hogy a jobb láthatóság, megbízható működés és egységes megjelenés érdekében egy új honlapot készíttet.

Elképzeléseink szerint a tervezett honlap több egységből álló rendszert takar, ahol az intézeti honlapon belül az egyes tanszékeknek és oktatóknak külön-külön saját webes felülete van, melyeken a rendszeresen frissülő tartalmat mindenki maga tudja szerkeszteni, alakítani.

Több árajánlat közül Zakar Viktoré volt messze a legkedvezőbb. Az elkészült munka felülmúlta a várakozásainkat. A honlapkészítés során jó ötletekkel és gyakorlati javaslatokkal segített bennünket a tervezésben. Ennek alapján született többek között az oktatói modul az eseménynaptár és az archívum is.

A külső esztétikus megjelenés mögött jól strukturált, könnyen kezelhető és karban tartható rendszer működik.  Minden kolléga számára egyszerűen adminisztrálható és a látogatók számára is könnyű az eligazodás.

A honlap a szerződésben rögzített időpontra elkészült és azóta is megbízhatóan működik.

Az eddigi igen kedvező tapasztalataink alapján bátran ajánlom figyelmükbe Zakar Viktor webfejlesztői munkáját.

Dr. Muzsnay Zoltán
a Debreceni Egyetem TTK Matematika Intézet Intézetigazgató-helyettese

(A honlap már nem ebben a rendszerben üzemel. A nagyságrendileg 70 honlapból álló rendszer hat évet üzemelt. Az Egyetemen volt egy irányelv, ami kötelezővé tette az egységes, központi honlap használatát. Amikor ez elkészült, akkor lett lecserélve.)