A Webtoday Kft.-hez egy ismerősön keresztül jutottunk, miután cégünk úgy döntött, hogy korszerűsíteni kell meglévő honlapunk.

Teljes mértékben elavult volt, mind esztétikailag, mind pedig szerkezetileg. A mai készülékeken (okos telefon, Tab) nem lehetett megfelelő formátumban böngészni az oldalunkat. Ez mindenképpen fejlesztésre szorult.

Az internetet felkeresve számos céget találhatunk, akik weboldalak készítésével foglalkoznak és kecsegtetőbbnél kecsegtetőbb ajánlatokkal hirdetik magukat, de ez egy nagyon kényes terület, sok időt elfecsérelhetünk és sok bosszúságot okozhat, ha nem a megfelelő szakemberhez fordulunk. (Sajnos tapasztaltuk korábban.) Miután Viktorral felvettük a kapcsolatot, rövidesen kaptunk egy több oldalas tájékoztatót, melyben az ötleteivel állt elő, hogy mi az, amire szükségünk lehet. Kielemezte aktuális weboldalunkat, kiemelve az akkori hibákat és számos javaslattal állt elő.

Megkezdődött tehát a munka, a weboldal megreformálása, melyet közösen, lépésről lépésre együtt egyeztetve elkészítettünk. A folyamat végig zökkenőmentesen zajlott, a feltöltés egyszerű, teljesen felhasználóbarát a felület, könnyen elsajátítható bárki számára, ha kérdés vagy gond van, azonnal telefonon keresztül tudjuk orvosolni.

Mindent összevetve, azon túl, hogy egy nagyon szimpatikus, kedves és segítőkész embert ismerhettünk meg személyében munkájával teljes mértékben elégedettek vagyunk és jó szívvel ajánljuk.

Lincz-Hadnagy Andrea

 

Silver DGy Zrt.

silver86.hu